• +47 9600 3300
  • Oslo - Akershus - Østfold

Humlekjær & Mathisen

KAIZER SKJØTEFRIE TAKRENNER

Vi produserer og monterer Norges tøffeste takrenner

Vi monterer Norges Tøffeste Takrenner

- Gi fasaden et løft med fremtidens takrennesystem

Vi monterer Norges Tøffeste Takrenner

- Gi fasaden et løft med fremtidens takrennesystem

Kaizer Skjøtefrie Takrenner har en vakker takrenneprofil som gir en penere fasade. Den markerer overgangen mellom huset og taket, og gir et mer eksklusivt design.

Takrennene har en ren og pen overflate uten synlige skjøter og kroker. Profilen passer for nye og gamle hus og gir en estetisk oppgradering av boligen. Den unike formen er utviklet med tanke på å danne en sterk konstruksjon. En konstruksjon som beskytter ditt hus mot vann, is og snø.

 

Ingen skjøter betyr ingen lekkasjer. Kaizer skjøtefrie takrenner produseres og monteres uten skjøter slik at man slipper å bekymre seg for lekkasjer. Ingen skjøter betyr derfor mindre vedlikehold.

Kaizer skjøtefrie takrenner produseres på byggeplassen og blir derfor skreddersydd boligen med millimeterpresisjon. Effektiv og rask montering gir oss en stor besparelse av tid. Dette gjør at vårt system ikke trenger å bli dyrere enn tradisjonelle takrenner.

Rask montering

Trenger du nye takrenner?

Vi monterer skjøtefrie takrenner i byene Fredrikstad, Sarpsborg, Moss og Vestby i tillegg til store deler av Østfold og Oslo/Akershus. Telefon: (+47) 9600 3300

– Tradisjonelle takrenner har synlige skjøter som er utsatt for lekkasjer, og har kroker utvendig. Fordelen med skjøtefrie takrenner er et sømløst design uten skjøter eller synlige opphengskroker.  Med vårt system er det mulighet for heldekkende løvrist, noe som hindrer tette takrenner og nedløp.

Rask montering

Fargeutvalg

Våre 8 elegante farger er valgt ut ifra de mest populære fargene hos våre kunder. Fargene passer godt inn på de fleste hus, enten du vil ha synlige takrenner eller mer anomyme som glir inn i veggfargen.

Materialvalg

Aluminium er et meget anvendelig og sterkt materialet, og blir i stadig større grad benyttet til både takrenner og fasadeplater. Metallets gode egenskaper sørger for at man unngår rust og gir en takrenne med lang levetid.

Sink er et naturprodukt som tåler å eldes. Med tiden får den en flott patina som bevares år etter år. En takrenne av sink er tidløs, og kan anbefales på de fleste hus og bygninger.

Kobber er et utmerket metall som kan brukes til å produsere skjøtefrie takrenner. En takrenne av kobber er sterk, tidløs, elegant og gir ditt hus særpreg. Velger du å smykke ditt hus med kobber finnes annet tilbehør som lenkenedløp, spirer, ornamenter og så videre – mulighetene er uendelige!

Dette er det mest eksklusive tilvalget som er tilgjengelig fra Kaizer.

Form og Profil

Den skjøtefrie takrennen fra Kaizer har en flott utforming som ser mer ut som en vakker «list» som markerer overgangen mellom fasade og taket.

En kombinasjon av usynlig oppheng, den unike profilen og fravær av skjøter gjør at boligen oppfattes som mer estetisk enten det er på det bevisste eller ubevisste planet.

Takrennen har en profil på 5″, og har hele 40% større vannkapasitet enn en tradisjonell 5″ takrenner med skjøter.

10 års garanti

Vi gir markedets beste garanti på takrenner levert av oss

Millimeterpressisjon

Skjøtefrie takrenner skreddersys til din bolig med millimeterpressisjon. Ingen skjøter, ingen lekkasjer.

Øye for detaljer

Riktig montering av takrenner er viktig for å sikre lang levetid og høy funksjonalitet. Det er viktig at alt fungerer for å unngå fukt- og vannskader.

10 års Garanti

Vi gir markedets beste garanti på hele 10 år på takrennener levert av oss. NB! Gjelder kun Kaizer Skjøtefrie Takrenner.

Rask Montering

Vi monterer takrenner. Skjøtefrie takrenner produseres direkte på plassen med vår spesialmaskin.


Hvorfor Kaizer Skjøtefrie Takrenner?

– Ingen skjøter betyr null lekkasjer
– Løvrist hindrer tette takrenner og nedløp
– Gir fasaden et eksklusivt preg
– Økt verdi på din bolig
– 40% høyere kapasitet
– Rask montering
– Ikke dyrere, bare bedre

HM Teknikk AS

  • Humlekjær & Mathisen
  • Halvorsrødveien 73 B, 1622 Gressvik
  • +47 9600 3300
  • post@hm-teknikk.no

Gratis Befaring

– Ønsker du å bli kontaktet?

Stolt Forhandler av Kaizer Skjøtefrie Takrenner

Vi utfører rens av takrenner

Bestill tjenesten hjem til deg (pris fra kun kr 2390 kr inkl. mva)

Vi utfører profesjonell rens av takrenner for nye og eksisterende kunder i Østfold og Oslo. Borettslag, sameier og private boliger.

Rens og sjekk av takrenner er en del av årlig vedlikehold som bør utføres for å sikre bygg mot fukt- og vannskader. Det er viktig å være klar over at små feil kan gi store konsekvenser.

Vi bruker moderne utstyr for å utføre jobben både med og uten bruk av lift. Dette kan kombineres på trange steder og vanskelig tilkomst.

Med SHOVAC SMART-sugesystem suges takrennene rene fra bakkenivå opptil ca 9-10m høyde. Ved behov benyttes stige, lift eller stilas. Fast pris kun kr 2390,- inkl. mva.  per enebolig.

– Vi foretar en grundig sjekk av takrenner og nedløp underveis, og kan utbedre små feil og lekkasjer.

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor velge Kaizer?

Skjøtefrie takrenner er takrenner uten mange sammensatte deler med skjøter. Ettersom de produseres på plassen med vår maskin, er det mulig å ha nesten ubegrenset lengde på takrennen uten å skjøte. Skjøtefrie takrenner forbindes med moderne design, større kapasitet og null lekasjer.

Bruker du en godkjent Kaizer-forhandler til å utføre monteringen, er du garantert meget høy kvalitet og solid utførelse på arbeidet. Det gis hele 10 års garanti på Kaizer skjøtefrie takrenner montert av oss.

Fordelen med skjøtefrie takrenner uten skjøter er blant annet at man slipper lekkasje i skjøter. Lekkasje på takrenner kan være vanskelig å oppdage når det regner, men kan medføre fukt- og vannskader i tak og vegger.

– Kaizer tilbyr også en unik løsning med heldekkende løvrist som forhindrer mange former for rusk og rask i å havne oppi takrennen. Unngå problemer som tette takrenner/nedløp, frostspreng, velikeholdsarbeid o.l.

Det er en besparelse i lagringsplass og montering av selve takrennene med vårt konsept. Besparelse i tid gjør at vi klarer å levere et bedre produkt uten at det trenger å bli dyrere for sluttkunden. Skjøtefrie takrenner er ikke dyrere, bare bedre.

Den patenterte løvristen gir også en økonomisk besparelse over tid da vedlikeholdet blir mindre, og takrennesystemet er sikret en lang levetid.

Selve produksjonen og monteringen er som regel gjort på 1-2 dager. Litt avhengi av tilkomst, og krav til løsning med stilas, lift eller stige.

Dette kommer litt an på situasjonen. Kontakt oss gjerne for å spørre om konkret råd for din bolig.

– Det er ofte naturlig å oppgradere til nye takrenner samtidig som nytt tak legges, men det er ikke nødvendig å vente med nye takrenner til taket skal byttes dersom dette ligger noen år fram i tid.

Spesielt er det viktig at takrenner fungerer optimalt for å sikre at fukt- og vannskader ikke oppstår i konstruksjonen. Små feil kan gi store skader, noe som forekommer hyppigst dersom takrennesystemet er i dårlig forfatning eller er tett pga rusk. Slike skader dekkes ofte ikke av vanlig husforsikring.

Det er derfor smart å vurdere behovet for nye takrenner nøye.

Våre kunder er alle som ønsker nye takrenner – nybygg eller rehabilitering. Private eneboliger, borettslag o.l. Vi samarbeider med byggmestere og blikkenslagere.

Ønsker du å samarbeide med oss? Vi kan levere skjøtefrie takrenner til ditt prosjekt.

Har du spørsmål om våre produkter eller tjenester, ta gjerne kontakt med oss. Kontakt oss